Early music in Bruges
Bestel je tickets

Early music in Bruges
Bestel je tickets
 
Ontdek het programma van Vélo Baroque
zo 13.08

 

Al voor de vijfde keer combineert Vélo Baroque verrassende concerten met een fietstocht door het Brugse Ommeland. Alle locaties en de informatie over de 7 concerten op die dag ontdekt u hier.

De oorlog als inferno
GoneWest

 

In het kader van GoneWest, de artistieke herdenking van WO I door de provincie West-Vlaanderen, besteedt MAfestival Brugge bijzondere aandacht aan componisterlogstijd. Heinrich Schütz, John Jenkins en William Lawes staan centraal.

Jonge ensembles verdiepen zich in Danteske thema's

 

 Tijdens 3 middagconcerten verdiepen jonge ensembles zich in Danteske thema’s. Voces Suaves stelt voor het MAfestival een soundscape van het hiernamaals samen, met muziek van Monteverdi, Gesualdo, Luzzaschi en vele anderen. InAlto confronteert expressieve barokke monodieën met nieuw werk van Bernard Foccroulle. De jonge beloften van het Sollazzo Ensemble gaan op zoek naar de invloed van het Occitaanse troubadoursrepertoire op Dante en het trecentomadrigaal.

- Ma 07.08, woe 09.08 & vr 11.08 - 11u30 – 17 EUR

Muziekvakantie voor kinderen
ma 07.08-vr 11.08

 

Ben jij een trommelende duivel, een engel met een zoete stem of een dartele nimf met lepe streken? Dan is de kindermuziekvakantie tijdens het MAfestival iets voor jou. Theater, zang, dans en muziek: je maakt het allemaal mee tijdens dit vijfdaagse avontuur!

I.s.m. Musica

Festival Van Vlaanderen Brugge

Ontvang alle nieuws in je mailbox

Festival Van Vlaanderen Brugge

Ontvang alle nieuws in je mailbox