Early music in Bruges
Bestel je tickets

Early music in Bruges
Bestel je tickets
 
Le Concert Etranger voegt Bachs magistrale Jesu, meine Freude toe aan programma
- ma 07.08.2017, 20u00, Sint-Gilliskerk

 

In het vroegbarokke Duitsland schreven componisten als Heinrich Scheidemann en Andreas Hammerschmidt motetten waarin een ikfiguur zich rechtstreeks wendt tot God. Voor hun Brugs debuut combineren de musici van het beloftevolle ensemble Le Concert Étranger dit louterende repertoire met gloedvolle orgelkoralen uit dezelfde periode. Als slot voegen ze Bachs magistrale Jesu, meine Freude toe aan hun programma in het teken van de Duitse motetkunst.

 

Beluister hier fragmenten uit het programma.

 

Vacature medewerker communicatie

MAfestival Brugge is op zoek naar een tijdelijke deeltijdse communicatiemedewerker (16 oktober 2017 tot 16 maart 2018, 60 %). Solliciteren kan t.e.m. woensdag 9 augustus.

 

Alle informatie over de vacature vindt u hier.

Laatste tickets voor Lissewege en Vélo Baroque

 

Voor de drie concerten in Lissewege, in het teken van War & Peace, staan de laatste tickets in verkoop. Boek nog snel als u de concerten van Rembrandt Frerichs, Ensemble Plus Ultra of Zefiro Torna wilt bijwonen. Tickets voor het eerste startuur van Vélo Baroque zijn uitverkocht. Voor de start om 10u45 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De oorlog als inferno
GoneWest

 

In het kader van GoneWest, de artistieke herdenking van WO I door de provincie West-Vlaanderen, besteedt MAfestival Brugge bijzondere aandacht aan componisterlogstijd. Heinrich Schütz, John Jenkins en William Lawes staan centraal.

Festival Van Vlaanderen Brugge

Ontvang alle nieuws in je mailbox

Festival Van Vlaanderen Brugge

Ontvang alle nieuws in je mailbox